Къща за гости Фотина

Къща за гости Фотина се намира в старата част на града, близо до центъра, на 50 метра от пристанището и морето и на 150м от най-посещавания източен плаж. Стаите са оборудвани с ТВ, климатик, хладилник и самостоятелни санитарни възли, тераса и Wi-Fi. На партерния етаж предлагаме оборудвана кухня и двор с маса.
Климатикът се доплаща допълнително 5 лв/ден

Къщата е новопостроена и се намира на 50м от пристанището на града и е близо до най-посещавания източен плаж.Къщата се намира в непосредствена близост до центъра на града. На партера на къщата гостите могат да използват големия двор с градинска маса за отдих,както и оборудван кът за готвене,посуда и кафемашина.
Апартаментът се състои от две стаи-в едната има спалня,а в другата разтегателен диван + кухня.Оборудван е с телевизори в двете стаи,маса със столове,тереса 15кв.м,климатик,сешоар,микровълнова печка,хладилник,Wi-Fi.
Апартаментът се състои от две стаи - в едната има спалня,а в другата разтегателен диван + кухня. Оборудван е с телевизори в двете стаи, маса със столове, тереса 15 кв.м., климатик, сешоар, микровълнова печка, хладилник, Wi-Fi.
Стаята е оборудвана с две отделни легла,самостоятелен санитарен възел,хладилник,телевизор,климатик,сешоар,Wi-Fi и тераса.
Стаята е оборудвана с три отделни легла,самостоятелен санитарен възел,хладилник,телевизор,климатик,сешоар,Wi-Fi,маса със столове и тераса.
Студиото се състои от две стаи-едната е спалня,а другата е хол с холна маса,разтегателен диван,самостоятелен санитарен възел.Студиото е оборудвано с телевизор в двете стаи,хладилник,климатик,термокана,микровълнова печка,Wi-Fi и тераса.